Hoşgeldiniz  

MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

admin | 19 Ekim 2024 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinlerle kutlanıyor.

İlk tören 15 TEMMUZ Demokrasi Meydanına çelenk bırakma, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.Muhtarların en yaşlısı ve en gencinin konuşma yaptığı törene Gaziantep Vali Yardımcısı İlker Eker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve Muhtarlar katıldı.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Titiz yaptığı açıklamada bu önemli günde muhtarların kent hassasiyetlerinin bütün etkilerini üzerinde taşıdığını, bunu ilk fark eden ve bugüne getiren Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Titiz açıkalamsında şu cümlelere yer verdi; “

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Sn.Vali Yardımcımız İlker Eker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn.Halil Uğur,bu özel günde Gaziantep’te aramızda olan Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanımız Ramazan Özünal ve Muhtarlarımızın Katılımı ile Demokrasi Meydanında Çelenk Sunma Programımızı Gerçekleştirdik.

Bu vesileyle, demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan ve üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde ifa eden muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar günü’ nü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar temennisiyle, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı